نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ورود تعدادی از کارگران و کارمندان معترض شهرداری به صحن شورای اسلامی کلانشهر اهواز حاشیه ساز شد.
یکصد و شصت و چهارمین جلسه شورای شهر اهواز امروز دوشنبه با دستور کار طرح پرسش از شهردار آغاز شد، طرح سوال از شهردار اهواز در چندین جلسه از سوی اعضای شورا مطرح شد اما به دلیل عدم حضور شهردار به نتیجه میماند.
جمعی از کارگران و کارکنان شهرداری اهواز امروز در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق خود خواستار حضور در صحن و صحبت با شهردار را داشتند اما به دلیل پرخاشگری و احتمال بر هم زدن جلسه از حضور آنها در صحن جلوگیری شد.
فریاد معترضان مانع از برگزاری جلسه بر اساس دستورکارهای جلسه و پاسخ شهردار به سوالات اعضای شورای شهر شد.
رییس شورای شهر اهواز به شرط رعایت سکوت و احترام اجازه ورود به کارکنان شهرداری در صحن را داد اما بعد از پاسخ شهردار به سوالات مطرح شده از سوی اعضای شورای شهر و اقدام به ترک سالن، کارکنان ناراضی دست به اعتراض زدند و همین اتفاق باعث شد تا جلسه شورای شهر نیمه تمام و بدون بررسی دستورکارها پایان یابد.
رییس شورای شهر اهواز بارها تلاش داشت تا با صحبت کردن با کارکنان آرامش را در صحن برقرار کند اما موفق نشد و در نهایت جلسه بدون ارائه و بررسی سایر دستور کارها خاتمه یافت.
رکود پنج ساله ساخت و ساز در اهواز
شهردار اهواز در دستور کار اول جلسه شورای شهر مبنی بر طرح سوال از شهردار بیان کرد: طی هفت ماه امسال ۷۴۹ پروانه ساختمانسازی در اهواز صادر شد و امسال پنجمین سال رکود ساخت و ساز در این شهر است.
رضا امینی اظهار کرد: متاسفانه انتظارات شهرداری اهواز از تامین درآمد صدور پروانه ساخت و ساز محقق نشده و این مهم بر تاخیر پرداخت حقوق کارکنان نیز اثر گذاشته است.
وی گفت: تمام مکانیزمهای تشویقی از نیمه دوم امسال برای رونق گرفتن ساخت و ساز در اهواز انجام شده و تقریبا شاهد تحولاتی در این بخش بودیم.
امینی ادامه داد: از ابتدای امسال تا کنون ۹ هزار میلیارد ریال معادل ۵۱ درصد انتظار درآمد شهرداری از محل شهرسازی کسب شده است.
شهرداری اهواز افزود: تناسبی بین درآمد و میزان افزایش حقوق کارکنان این دستگاه وجود ندارد.
امینی ادامه داد: شورا ناظر شهرداری است و همه اعضای شورا حق دارند در همه بخشهای شهرداری وارد شوند به شرط اینکه مخل عملکرد و فعالیت شهرداری نشوند.
وی اظهار کرد: شورا میتواند برای رعایت ضوابط قانونی شورا از حق قانونی خود استفاده کند اما باید به گونهای اقدام شود تا سابقه ناخوشایندی در تاریخ عملکرد شورا باقی نماند.
امینی در پاسخ به سوال یکی از اعضای شورای شهر اهواز در خصوص استفاده از نیروهای مامور به کار در این دستگاه ادامه داد: در مجموع ۲۰ نفر مامور به کار در شهرداری فعالیت داشتند و ۲۸ نفر دیگر نیز خارج شدند.
شهردار اهواز با اشاره به دریافت مجوز جذب ۸۳ نفر نیروی متخصص در شهرداری اهواز بیان کرد: از سال ۷۸ تا کنون هیچ آزمونی برای استخدام نیرو در شهرداری اهواز برگزار نشده است و بیشتر کارهای تخصصی توسط نیروهای حجمی و غیر تخصصی انجام شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰۰ پست خالی در شهرداری اهواز وجود دارد افزود: ۱۰ هزار نیرو در شهرداری مشغول به کار هستند که اغلب غیر ماهر هستند.
شهرداری اهواز در خصوص تاخیر در پرداخت حقوق کارکنان افزود: قسمتی از درآمدهای شهرداری از بخش حق آلایندگی است و تعلل از سوی اداره کل امور مالیاتی در پرداخت درآمد حاصل از ارزش افزوده عامل دیگری در تاخیر پرداخت حقوق کارکنان و کارگران این دستگاه است.
اعضای شورای شهر اهواز جواب سوالات خود را از شهرداری بگیرند نه جای دیگر
شهرداری اهواز از اعضای شورای شهر اهواز خواست تا جواب سوالات خود را از شهرداری بگیرند تا به واقعیت نزدیکتر باشد و برداشتهای اشتباه نکنند.
وی گفت: برخی افراد دچار شائبه فرصت طلبی هستند و با حضور نیافتن در محل کار انتظار دریافت بیشترین حقوق را دارند، به عنوان مثال فردی که در فضای مجازی علیه شهرداری اقدام میکند ماهانه ۶۶۰ میلیون ریال حقوق دریافت میکند.
امینی تاکید کرد: متاسفانه فرهنگ غلطی در شهرداری اهواز وجود دارد که به کار در شهرداری آسیب زده است، اگر فردی متناسب با تخصص برای پستی تعیین میشود نباید مقاومت کند و به صلاح مردم و شهر ارائه خدمت کند.
شهردار اهواز ادامه داد: بدقولی برخی دستگاهها و شرکتها در پرداخت حق و حقوق شهرداری عامل عدم پرداخت حقوق کارکنان این دستگاه شده است.
۵۰۰ مدعی دریافت ۷۰ پست مدیریتی در شهرداری اهواز
امینی ادامه داد: ۷۰ پست مدیریتی در شهرداری اهواز وجود داد که ۵۰۰ نفر مدعی دریافت آنها هستند.
وی افزود: نیروهای غیر متخصص در شهرداری اهواز بسیار زیاد است، این افراد سالهای قبل وارد این سازمان شدند و امکان خروج آنها نیست، شهرداری موروثی یکسری افراد نیست و نیاز است از نیروهای متخصص در این دستگاه استفاده شود.
کاهش نقطههای بحرانی آبگرفتگی اهواز به ۹ نقطه
وی با بیان اینکه نقاط بحرانی آبگرفتگی در اهواز از ۵۸۰ مورد به ۹ نقطه کاهش یافته است ادامه داد: مسطح بودن اهواز و بارش باران با حجم زیاد در مدت زمان کوتاه و پس زدگی فاضلاب عوامل وقوع آبگرفتگی در این شهر است.
شهرداری اهواز بیان کرد: طرحی برای خروج آبهای سطحی با اعتباری بالغ بر چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در اهواز آغاز شده است.
امینی تاکید کرد: اعضای شورای شهراهواز اسیر فضای بیرون نشوند و واقع بینانه و بر اساس اطلاعات مستند تصمیم گیری کنند.
رییس شورای اسلامی کلانشهر اهواز نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: یکی از دغدغههای اصلی و تکراری مردم و شورای شهر اهواز موضوع دفع آبهای سطحی است که مقرر شده هر کدام از اعضای شورا بر وضعیت دفع آبهای سطحی چند منطقه نظارت داشته باشند.
محمد مهدی مطیعی افزود: در تاریخ یازدهم مهرماه امسال تذکراتی از سوی اعضای شورا به صورت مکتوب در خصوص عملکرد شهرداری به دفتر رئیس شورای شهر اهواز ارسال شد که تذکرات به شهردار برای پاسخ ارسال شد.
وی گفت: ۱۹ آبان ماه امسال شهرداری اهواز پاسخ مکتوب به سوالات اعضای شورا ارسال کرد و در نهایت شورای شهر از شهردار خواستار شد تا به صورت حضوری به این سوالات پاسخ دهد.
عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز در خصوص طرح سوال از شهردار افزود: یکی از سوالات مطرح شده از شهردار اهواز در خصوص استخدامیهای جدید و نیروهای مامور به کار در شهرداری از سایر دستگاهها است، بارها شهردار اعلام کرد که شهرداری اهواز نیروی مازاد دارد این در حالی است که ۸۸ نفر نیروی ماموربه کار در این دستگاه وجود دارد.
محمد جواد رضوی با بیان اینکه جذب نیروی جدید در شهرداری بدون دریافت مجوز از شورا صورت گرفته است بیان کرد: تاخیر در پرداخت حقوق کارکنان و ایجاد نارضایتی در این دستگاه مورد دیگری است که از شهرداری خواستار پیگیری هستیم.
رضوی با ابراز گله مندی از دیر آغاز شدن طرح دفع آبهای سطحی اهواز بیان کرد: اقدامات جلوگیری از آبگرفتگی و دفع آبهای سطحی باید از تابستان آغاز میشد که متاسفانه این طرح خیلی دیر شروع شد و ممکن است امسال نیز همچون سالهای قبل شاهد بروز آبگرفتگی در اهواز باشیم.
به گزارش ایرنا، رضا امینی شهردار وقت اهواز در طرح “برکناری شهردار” جلسه هفته قبل شورا با کسب هفت رای در سمت خود باقی ماند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.